Franskbrød uden kerner

Franskbrød uden kerner


2 stk.

Ingredienser:

6 dl. mælk

1 pk. gær

1 tsk. salt

50 gr. margarine

75 gr. fuldkornshvedemel

900 gr. hvedemel

Fremgangsmåde:

Gæren opløses i mælken, hvorefter de andre ingredienser tilsættes og dejen æltes.

Lad dejen hæve i 30 min.

Form derefter dejen til 2 brød, som efterhæver på en bageplade i 15 min.

Inden brødene bages 40 min ved 175 grader pensles de med mælk.

 

5 thoughts on “Franskbrød uden kerner

  1. Can I simply say what a relief to find a person that
    actually knows what they’re talking about on the internet.
    You definitely understand how to bring a problem to light and
    make it important. More and more people really need to
    look at this and understand this side of your story.
    I can’t believe you aren’t more popular given that you most certainly
    have the gift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *