Gulerodskage

Gulerodskage

Ingredienser:

Dej:

300 gr. brun farin

2dl. olie

4 æg

275 gr. hvedemel

1.5 tsk. bagepulver

0,5 tsk. salt

1 tsk. natron

2 tsk. kanel, stødt

375 gr. gulerødder

Ostecreme:

200 gr. flødeost, naturel

120 gr. smør

180 gr. flormelis

2 tsk. vanillesukker

Fremgangsmåde:

Dej:

Farin og olie røres sammen, æggene piskes i et af gangen, derefter blandes tør ingredienserne og hældes / røres sammen med reven gulerod.

Hældes i bradepande 23×33 cm. og bages ved 185 grader C. alm. ovn i 45 minutter.

Ostecreme:
Flødeost, smør, flormelis og vanillesukker røres sammen .

Ostecremen fordeles oven på kagen når denne er kølet af.

Comments are closed.