Tjener Roses chokoladekage

Tjener Roses chokoladekage

Ingredienser:

Kage:
150 g smør
2 æg
3 dl sukker
4,5 dl hvedemel
2,5 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
2 spsk kakao
1,5 dl mælk
Glasur:
60 g smør
4 spsk kold kaffe
3,5 dl flormelis
½ spsk kakao
2 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde:

Sæt ovnen på 175 grader.

Smelt smørret. Pisk æg og sukker til en let og luftig æggesnaps. Bland alle tørre ingredienser og rør dem i æggesnapsen sammen med det smeltede smør. Hæld mælken i og rør det hele til en jævn dej.

Hæld dejen til kagen i en bradepande, 30 x 40 cm, beklædt med bagepapir og bag din chokoladekage midt i ovnen i 30-35 min.

Tag verdens bedste chokoladekage ud og lad den køle af.

Smelt smørret og rør kaffen i. Lad din chokoladekage blandingen køle af og rør derefter flormelis, kakao og vaniljesukker i.

Rør, til glasuren er helt jævn, og fordel den over kagen med en paletkniv.

 

Comments are closed.