Lammeculotte med kartofler og broccoli

Lammeculotte med kartofler og broccoli

Til 2 personer

Ingredienser:

2 lammeculotte – ialt ca. 400. gr

1 broccolihoved

Kartofler

Smør

Til marinade:

Hvidløg

Rosemarin

Olie

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Lamme-culotten skal i sous viden ved 56 grader i 5 timer.

Rør marinaden sammen, og  smør culotten med den. Vakuumpak culotten med en smørklat og læg den i sous viden i 5 timer.

Tilbered kartoflerne i ovnen, gerne som hasselbagte eller hvad man nu godt kan lide.

Broccolihovedet skæres i indre stykker og dampes i en gryde.

Når kødet er færdig hældes væsken fra vakuumposen i en gryde, hvor det  sammen med rødvin og fløde jævnes til sovs.

Kødet brunes 45 sek. på hver side. Det tilbageværende fedtstof fra panden hældes i sovsen.

Så er man klar til at spise en supermør lamme-culotte med kartofler og broccoli til.

 

 

Comments are closed.