
Cannelloni med fyld af ricottaost og karljohansvampe
Til 4 personer
Ingredienser:
20 g karljohansvampe, tørrede, udblødte
¼ bundt basilikum
400 g ricottaost
1 citron, usprøjtet
80 g parmesan
Salt og friskkværnet peber
250 g cannellonipasta
½ l tomatsauce – se opskriften her
Fremgangsmåde:
Udblød svampene i lunkent vand i 20 minutter, og skyl dem godt. Hak svampe og basilikum.
Rør basilikum og svampe sammen med ricottaost.
Riv citronskallen og 20 g parmesan fint over basilikum, svampe og ricotta, og rør det godt sammen. Smag til med salt og peber.
Fyld en sprøjtepose(evt. en plastikpose, hvor det ene hjørne klippes af) med ricottaostblandingen.
Sprøjt osteblandingen ned i de rullede cannelloni.
Fordel dine cannelloni i et ovnfast fad, og hæld tomatsauce over. Riv den sidste parmesan over pastaen, og bag den i en forvarmet ovn ved 200° i 25-30 minutter, indtil pastaen og osten er gylden. Server med revet parmesan og godt brød – der kan bruges dette italienske madbrød