Tærte med asparges

Tærte med asparges

Til 4 personer

Ingredienser:

TÆRTEDEJ:
200 g hvid hvedemel
100 g ricotta
100 g smør
1 tsk salt
FYLD:
300 g grønne asparges
25 g snittede mandler
fintskåret dild
3 æg
100 g ricotta
1 dl minimælk
salt, friskkværnet peber
15 g fintreven
parmesanost

Fremgangsmåde: 

Ælt dejen sammen og læg den koldt en times tid.

Rul dejen ud og beklæd en tærteform af metal, løs bund og 22 cm i diameter med dejen.

Prik bunden og forbag den i 10 min ved 175 grader.

Imens bunden forbager piskes æg, ricotta, mælk og krydderier sammen.

Hæld æggeblandingen i bunden, når den er forbagt.

Skær aspargesene til, så de passer i størrelse, læg dem på cremen og drys ost på.

Bag tærten ved 175 i 15 – 20 minutter, til fyldet føles fast.

Server den lun med en skål blandede salater.

Comments are closed.