Gulerodsruller med blue cheese creme
Til 4 personer
Ingredienser:
½ dl cremefraiche
50 g flødeost
50 g himmelblå eller anden mild blåskimmelost
2 dr. tabasco
Salt og peber
50 g rugbrød
2 store gulerødder
Fremgangsmåde:
Blue Cheese creme:
Rør cremefraichen glat med flødeosten og smuldr blåskimmelosten.Rør blåskimmelosten i cremefraicheblandingen med en gaffel til en let grynet dressing og smag til med tabasco, salt og peber.
Ristet rugbrød:
Skær rugbrødet i tynde skiver og rist dem i ovnen ved 120° i 8 min., til de er sprøde.
Gulerødder og anretning:
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en kartoffelskræller eller en pålægsmaskine.
Rul hver gulerod strimmel sammen og hold den sammen med en ½ tændstik.
Put cremen i en pose. Lav et hul i posen og pres cremen ned i gulerodsrullen. Til slut pyntes med et stykke tørret rugbrødgulerod.