Gulerodsruller med blue cheese creme

Gulerodsruller med blue cheese creme


Til 4 personer

Ingredienser:

½ dl cremefraiche

50 g flødeost

50 g himmelblå eller anden mild blåskimmelost

2 dr. tabasco

Salt og peber

50 g rugbrød

2 store gulerødder

Fremgangsmåde:

Blue Cheese creme:

Rør cremefraichen glat med flødeosten og smuldr blåskimmelosten.Rør blåskimmelosten i cremefraicheblandingen med en gaffel til en let grynet dressing og smag til med tabasco, salt og peber.

Ristet rugbrød:

Skær rugbrødet i tynde skiver og rist dem i ovnen ved 120° i 8 min., til de er sprøde.

Gulerødder og anretning:

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en kartoffelskræller eller en pålægsmaskine.

Rul hver gulerod strimmel sammen og hold den sammen med en ½ tændstik.

Put cremen i en pose. Lav et hul i posen og pres cremen ned i gulerodsrullen. Til slut pyntes med et stykke tørret rugbrødgulerod.

 

Comments are closed.