Lammeculotte med kartofler og broccoli
Til 2 personer
Ingredienser:
2 lammeculotte – ialt ca. 400. gr
1 broccolihoved
Kartofler
Smør
Til marinade:
Hvidløg
Rosemarin
Olie
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Lamme-culotten skal i sous viden ved 56 grader i 5 timer.
Rør marinaden sammen, og smør culotten med den. Vakuumpak culotten med en smørklat og læg den i sous viden i 5 timer.
Tilbered kartoflerne i ovnen, gerne som hasselbagte eller hvad man nu godt kan lide.
Broccolihovedet skæres i indre stykker og dampes i en gryde.
Når kødet er færdig hældes væsken fra vakuumposen i en gryde, hvor det sammen med rødvin og fløde jævnes til sovs.
Kødet brunes 45 sek. på hver side. Det tilbageværende fedtstof fra panden hældes i sovsen.
Så er man klar til at spise en supermør lamme-culotte med kartofler og broccoli til.