Wok-gryde
Til 2 – 3 personer
Ingredienser:
4 gulerødder
1 squash
1 pakke champignon
1 rød peber
1 gul peber
2 kyllingbryster – ialt 300 – 400 gr.
Olie
Kvast hvidløg
Grøn karrypasta
2 “briketter nudler”
Fremgangsmåde:
Kyllingbrysterne krydres og vakuumpakkes, hvorefter de tilberedes i en sous vide 1 time ved 61 grader
Rens grønsagerne og skær den i tynde og aflange stykke – undtagen champignon.
I wok’en varmes olien op, grøn karrypasta og kvast hvidløg steges.
Herefter steges grønsagerne først gulerødder, så peber og squash og til slut champignon.
Når grønsagerne er færdige lægges de i et fad.
Kyllingbrysterne skæres i tynde aflange skriver, og steges meget kort tid i wok’en.
Læg grønsagerne i wok’en til kødet og varm det hurtigt igennem.
Server med soya, kogte nudler, peanuts og rosiner.