Sund kyllingewrap

Sund kyllingewrap

Her er en opskrift på en super lækker, let at lave, kyllinge wrap.

Til 2 personer

Ingredienser:

400 gr. Kyllinge inderfilet (eller mere efter behag)

1 hakket fed hvidløg

1/2 agurk

2 tomater

300 gr. Frosne bønner

4 blade romani-salat

Lille håndfuld frisk timian

Friskkværnet peber

Olivenolie

Fuldkorns tortillia wraps

Evt. soya og revet ost.

 

Fremgangsmåde

Hak timian og hvidløg fint, snit den halve agurk i små stave og skær tomaterne i tynde skiver.

Opvarm olie i en pande på middel-høj varme. svits hurtigt timian, hvidløg og peber. Læg kyllinge inderfiletterne oven på de svitsede krydderier og vend så snart kødet har fået farve.

Lad kødet stege færdigt og tag det af panden.

På samme, varme pande, tilsæt 300 gr. frosne bønner. Ønskes bønnerne lidt salte kan en lille sjat soya tilføjes her. Steg bønnerne al dente og tag panden af plusset.

En ny pande varmes op uden fedtstof. Fuldkornstortilla opvarmes let på begge sider før grøntsager og kød pakkes inden i.

Velbekommen.

 

20160112_171258
Kyllingen steges let med krydderierne
Klar til at servere i tortillia
Klar til at servere i tortillia
Comments are closed.