Pasta med kylling og pancetta
Til 4 personer
Ingredienser:
400 gr. kylling
150 gr. pancetta (bacon kan bruges som erstatning)
4 fed hvidløg
Citronskal af ½ citron
3/4 rød chili
En håndfyld basilikum
2 dl hvidvin
½ l fløde
150 gr. parmasanost
Olie
500 gr. fettuccine med spinat
Fremgangsmåde:
Skær kyllingkødet og pancettaen i små stykker.
Skræl citronen og skær skallen i fine stykker.
Hak chili, hvidløg og basilikum fint.
Find panden frem og varm olien godt op.
Først steges pancettaen til der er lysebrun.
Så tilsættes kyllingkødet og måske lidt ekstra olie. Kyllingkødet brunes.
Tilsæt herefter chili, hvidløg, citronskal og lad det svitse af.
Herefter tilsætte hvidvin, fløde og basilikum og retten simre ca. 15 min.
Når pasta er ved at være kogt, tilsættes det osten til saucen. Der skal tilsættes så meget ost, at saucen blev creamet.
Nu er det tid til servering.