Tacchina tonnato

Tacchina tonnato

Til 4 personer

Ingredienser:

1 kalkunbryst

Salt

250 gr. creme fraische

1 pk rucola salat

1 ds tun

1 glas kapers

Flutes

 

Fremgangsmåde:

Klargøring af kalkunbrystet:

Lav en saltlage – 70 gram salt og 30 gram sukker pr. liter vand. Lagen skal dække al kødet.
Læg bryst i saltlagen i ca. 6 timer

Vakuumpak brystet med en klat smør og tilberedes i sous vide i 3 timer ved 61 grader.

Når kalkunbrystet er færdigt skal det i en rullepølsepresser 8 – 10 timer.

Dressing:

Creme fraische, tun og kapers blendes sammen og smages til med citronsaft, salt og peber.

Servering:

På et fad lægges rucola-salaten

Halvdelen af kalkunbrystet skæres i tyndeskiver (2 mm) – lettest på en pålægsmaskine. Skiverne lægges oven på salaten og pyntes med kapers og lidt dressing.

Der serveres flutes til.

 

 

Comments are closed.