Gammeldag kringle

Gammeldag kringle


2 stænger

Ingredienser:

Dej:

300g mel

200 g smeltet margarine

1 pk gær

4 tsk sukker

2 æg

2 tsk vaniliesukker

Fyld:

100 g flormelis

100 g margarine

7 – 10 knuste makroner

Rosiner

Kanel

Pynt:

Perlesukker

Hasselnødder

Fremgangsmåde:

Dej

Ingredienser til dejen blandes og hæver 30 min.

Fyld:

Flormelis og margarine røres sammen.

Samling af kringlen:

Dejen deles i 2 lige store klumper og rulles tyndt ud. Fyldet(flormelis- og margineblandingen) smøres på den udrullende dej. Ovenpå ligges knuste makroner, rosiner og kanel.

Dejen lukkes om fyldet, pensles med æg og pyntes med perlesukker og hakkede hasselnødder.

Kringlerne bages i 10-12 min ved 200 grader

 

Comments are closed.