Tigerrejer med Guacamole på agurk

Tigerrejer med Guacamole på agurk

Til 4 personer

Ingredienser:

12- 16 tigerrejer

1 – 2 avocado

2 hvidløg

Lidt ingefær

½ chili(vær forsigtig)

Lidt hvidløg

Creme fraiche

Citronsaft

Agurk

Fremgangsmåde:

Frigør tigerrejerne fra skal og fjern den sorte tråd midt i rejen.

Svits hvidløg og ingefær i olie(gerne kokosolie) og steg rejerne 2 – 3 min – indtil de er røde.

Lav guacamole således:

Bland presset hvidløg, hakket chili samt cremefraiche og moset avocado i en skål. Smages til med citron/limesaft, salt og peber – og tilsættes evt koriander.

Guacamole bliver bedst, hvis den får lov at trække i mindst 1/2 time inden serveringen.

Skær agurken i skiver, læg guacamolen på og sluttelig en reje.

Pynt med persille

Set her

 

Comments are closed.