Tigerrejer med Guacamole på agurk
Til 4 personer
Ingredienser:
12- 16 tigerrejer
1 – 2 avocado
2 hvidløg
Lidt ingefær
½ chili(vær forsigtig)
Lidt hvidløg
Creme fraiche
Citronsaft
Agurk
Fremgangsmåde:
Frigør tigerrejerne fra skal og fjern den sorte tråd midt i rejen.
Svits hvidløg og ingefær i olie(gerne kokosolie) og steg rejerne 2 – 3 min – indtil de er røde.
Lav guacamole således:
Bland presset hvidløg, hakket chili samt cremefraiche og moset avocado i en skål. Smages til med citron/limesaft, salt og peber – og tilsættes evt koriander.
Guacamole bliver bedst, hvis den får lov at trække i mindst 1/2 time inden serveringen.
Skær agurken i skiver, læg guacamolen på og sluttelig en reje.
Pynt med persille
Set her